curly frie

BOAT BOOM 2

boat

Ultimate Ears højtaler 1.699 DKK (her)

I torsdags var jeg til det hyggeligste event, sammen med en masse dejlige piger, og ikke mindst dreng, i forbindelse men ultimate ears nye UE BOOM 2!! En super hyggelig aften ude på vandet midt i det indre København, her blev der serveret lækker sushi og ikke mindst hørt dejlig musik fra de sejeste højtalere! Man kan roligt sige vi fik testet dem godt under vejs, for både vand og bølger! & der var ikke det, der kunne stoppe dem! Jeg elsker personlig at skabe en stemning med musik, det er bare helt fantastisk hvordan det kan løfte en arrangement! Om det så er fest eller bare en hyggelig middag, så er god musik bare noget helt unikt!.. Jeg glæder mig i hvert fald til at skulle bruge højtaleren til min fødselsdagsfest på lørdag, som forhåbentligt skal foregå udenfor (krydser for godt vejr!). Og så glæder jeg mig til alle de andre dejlige øjeblikke jeg kommer til at få med den lækre lille sag, som spiller sød musik i mine øre! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

curly frie