curly frie

hhsimons1hhsimno2

Krøllejern 560 DKK (her) Wet Brush 104 DKK (her)

Forleden dag, havde jeg besluttet mig for at prøve at lave afro ‘kinda look’, med dette lækre og tynde hh simonsen krølle jern! Det blev dog ikke helt til afro, men syntes stadig godt om resultatet! Som nogle af jer ved har jeg jo normalt krøller, men de krøller som i ser på billedet er 100 % lavet kun af krøllejernet! Det tager self lidt tid at komme igennem, men dette vil selv variere alt afhængigt af tykkelse og længde på ens eget hår! Ud over krøllejernet, har jeg self også brugt en kam til at opdele små sekvenser, og den mest fantastiske Wet Brush, til at toupere håret lidt, og redde det ud lidt hist og her, så krøllerne ikke bliver alt for fine!

Du kan se en guide til hvordan du bruger krøllejernet (her)

1 kommentar

  • Julie

    Hej Sofie. Jeg ELSKER simpelthen din stil!!! Så jeg vil lige høre, om du ikke kunne have lyst til, at lave et indlæg med overgangs/vinterjakker? :))))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAG