Weekend outfit

DIY: Tassel Earrings

earrings

Så er jeg endeligt vendt hjem fra julen, og tænkte at jeg med det samme, måtte lægge dette indlæg op! – Der har været super mange henvendelser omkring dem, og til det håber jeg bare at dette indlæg giver jer svar, og hjælp til alle dem der har skrevet.

Jeg tænker at billederne taler meget godt for sig selv, men jeg kan lige knytte et par enkelte ord. Jeg har brugt en ganske almindelig sytråd, men hvis du har noget der er lidt stærkere, kan det klar anbefales. Start med at sæt en perle på, og lav derefter 2-3 knuder. Begynd så at sæt perler på, til den længde du ønsker, jeg har ikke talt perlerne, har blot målt at de var ca. lige lange.

Lav omkring 13-16 snore, og bind til sidst en knude i enden, så de sidder sammen. Sno så den resterende snor rundt og lim så snor-knuden op i metalklokken, og lad den tørre helt! Imens kan man så lave en lang snor, med perler på, som man så snor rundt om metal klokken. Lim perlesnoren på med super lim, og lad det stivne helt inden du drejer. Bind til sidst en knude i toppen, rund om det øverste stykke på klokken, og lim det sidste stykke snor fast. Ovenpå klokken har jeg påsat en lille metal ring, som jeg så sætter sammen med selve øre-stikken. Man kan jo selv vælge looket til ens ørreringe, og alt kan købes i Panduro Hobby

7 kommentarer

 • Ekua

  Fedt ! Mangetak for hjælpen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej – Jeg sidder og er ved at lave de her flotte øreringe og sidder helt fast! Hvordan har du fået selve øreringen og klokken til at hænge sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk sat en lille metal ring ind i mellem som lige netop kan nå rundt og sættes sammen om begge :)
   Og fedt du er frisk på selv at prøve! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej!
  Kan se på din IG, at du laver dem i flere forskellige farver. Sælger du ud af dem? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tilde

  har du limet dem sammen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tilde

  har du limet metalringen fast til klokken ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej :) Den lille metalring der er imellem klokken og selve ørestikkeren, er ikke limet fast, den er blot presset sammen så den ikke falder ud :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend outfit