Nude Match

Fredags DIY

dsc01149 dsc01153

Der er efterhånden gået noget tid siden jeg sidst sad og lavede noget med perler.. og jeg må indrømme at jeg syntes Tassel-DIY-trenden er gået lidt amok! Derfor tænkte jeg at jeg ville kaste mig ud i noget andet! Til jer der har adspurgt om en guide, tror jeg desværre ikke det kommer til at ske, jeg overvejer det stadig med mig selv, i frygt for at alle pludselig også vil gå amok i “blomster” øreringe. Men jeg kan sige der er super meget hjælp at hente hvis man søger på Pinterest eller Youtube. Rigtig god weekend!

2 kommentarer

  • Maja

    Vildt fine !! hvordan har du sat øreringen fast på de blå øreringe?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har købt sådan nogle flade ørestikker i beadhouse tæt på nørrebro st. :) som jeg så kunne lime fast bagpå

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude Match