Fredags Video

CIAO’ im back

20137844_10213647582283078_1000209933_o

Efter 11 fantastiske dage i Italien, er jeg nu kommet tilbage til Danmark.. Selvom man også bliver mættet at sol og afslapning, savner man det nu ret så hurtigt igen! I morgen skal jeg holde fødselsdag for hele familien, jeg bliver nemlig 24 år d. 20 Juli.. Ellers bliver det næste ferie stop Musik i Lejet, som starter præcist på min fødselsdag, hvor jeg håber det kommer nogle dejlige sommeraftener, med musik og fest, i selvskab med dejlige venner og sommerhus stemning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags Video