CIAO' im back

MIN REJSE TIL AMALFIKYSTEN

CONCA DEI MARINI

concadiemarini

Vi boede i Conca Dei Marini, i en super fin delevenlig lejlighed, som vi havde lejet gennem airbnb. Man kan ikke rigtig kalde Conca en by, for der er ikke så meget andet end tre restauranter, og en strand! Men den var helt perfekt til os, som ønskede at bo et sted, som ikke var så turistet!
Eftersom der ikke var så mange indkøbsmuligheder i Conca dei marini, tog vi en vand taxa til Amalfi by, som lå 10 minutter væk med båd, her handlede vi lidt ind til en “dansk” morgenmad, eftersom italien har det med at spise kager og drikke kaffe.. hahaha, hvilket ikke helt var os.

AMALFI BY

amalfi

Amalfi by var en super smuk og fin by, som helt klart havde en del mere at byde på, i forhold til Conca! Her skal man helt klart tage op og spise på Pizzeria Donna Stella som er det fineste pizza sted, hvor man sidder dækket til, af citrontræer folder sig hen over himlen! SÅ FINT! og super lækker pizza også!

POSITANO

psoitano

Vi besøgte Positano en enkelt dag, og selvom det netop er denne udsigt, og den by man har set mest til på de sociale medier, må jeg indrømme den skuffede lidt! Positano var enorm turistet, og blev på den måde bare mindre charmerede! Dog var det virkelig fint at gå ned af alle de små gader, og jeg vil helt klart anbefale at gå lidt op ad bjerget, for at finde et hyggeligt sted at spise! eller måske besøge Franco’s Bar, for at tage en drink! (se billedet nedenfor)

francos-bar-positano_10

FURORE

foruro

Som sagt var jeg af sted med min kæreste, min tvilling og hans søde kæreste, og vi tog en tøsse tur en af dagene, for at besøge denne fine lille strand, FURORE! Furore lå ca. 10 minutter væk fra Conca dei marini og er helt klart et sted værd at besøge! Dog er det en meget lille sten strand, som også kan virke meget varm fordi man lidt ligger nede i en gryde uden vind, men ud over det var den helt fantastisk smuk!

HOTEL BELVERDER

hotelbelverderHotel Belvedere var et super fint hotel der lå på toppen af Conca dei marini. Vi valgte en aften, inden vi tog videre ud for at spise aftensmad, at drikke et par drinks og nyde udsigten fra hotellet! Helt klart også et sted der skal anbefales, også bare hvis man som os vil have en enkelt drink!

NAPOLI

pizza
Til sidst på vores tur i Italien valgte vi at rejse videre til Napoli og have de to sidste overnatninger, inden vi tog hjem. Her tog vi et smut forbi hvad der eftersiges skulle være Italiens ældste Pizzaria – L’antica pizzeria da michele! Og det skuffede bestemt ikke! Man skal ikke lade sig skræmme af stedet udenfor, det ser ikke ud af meget, men der var fuldstendigt proppet af mennesker inden i! & selvom der er kø udenfor tog det os ikke meget mere end 10-15 minutter før vi havde fået vores Pizza.

Et sidste sted der også skal anbefales er Officina, det skal ikke anbefales fordi maden var den bedste eller de drinks vi fik var specielt gode, men fordi stemningen var helt fantastisk! Man kunne virkelig mærke at det var de lokale, smarte mennesker der kom og drak vin, og hygge snakkede over lidt tapas.

Håber i fik lidt ud af min lille guide til Amalfi-kysten og Napoli, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tager dertil!

2 kommentarer

  • Ellen

    hvordan gjorde i med transport? Jeg har selv overvejet at tage dertil, men har været lidt i tvivl om det skulle være en lejet bil eller offentligt (hvis det er muligt?)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Altså vi lejede bil, men vi brugte den næsten ikke, bla. fordi parkeringsmulighederne ikke er de bedste! Man skal dog være lidt en rutineret kører, da det ikke er de bedste veje, og man kører enormt meget bjergkørsel, hvor der nogle gange kun kan kører en bil igennem !! :) Dog vil det nok tage pænt lang tid at tage offentlig transport, men penge mæssigt kan det helt sikker godt betale sig! Vi tog selv bus/vand taxa dernede og lod bilen stå, men den var godt at have til og fra lufthavnen!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CIAO' im back