The SUIT

Fif til hvide tænder

dsc01795-copy dsc01815-copy

Sponsoreret produkt

Jeg har i en lille uges tid prøvet dette 100 % organiske produkt, til tænderne! – Det er måske ikke lige til at se, hvad det skal gøre godt for, når man først lige kigger på det! – Men modsat farven på billedet er Coalcure et produkt der gør dine tænderne mere hvide, ved at børste det sorte pulver rund på tænderne!

Jeg har som sagt prøvet produktet i en lille uges tid, og må indrømme jeg er positivt overrasket! Man skal ikke forvente Hollywood hvide tænder, men det syntes jeg personligt også er alt for meget, og i virkeligheden grimt! Derfor syntes jeg dette produkt er helt perfekt! Det giver en mere naturlig lysning af tænderne, som helt klart er lige mig! Samtidigt kan jeg også have god samvittighed, på mine tænders vegne, ved at benytte et organisk produkt, som ikke skader tænderne!

Du kan læse mere om hvordan du bruger produktet, samt købe det på Coalcure’s hjemmeside (her) til 279,00 kr + Bambus Tandbørste. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The SUIT