The classy Earrings

Mit nye job!

 

Jer som følger mig på Instagram, har måske set at jeg for 2 uger siden lagde et billede op, på min Story, hvor jeg skrev jeg havde fået nyt job! Det er den fedeste følelse som studerende, at få muligheden for at lave noget relevant arbejde, som både gavner ens CV, men mest af alt bare er 1000 gange sjovere! – Jeg syntes efterhånden jeg har prøvet lidt af hvert siden gymnasietiden, så det endeligt at have fundet et godt sted, er en kæmpe sten der ligesom er faldet på plads! Min nye job er som projekt assistent på medie bureauet Benjamin Creative, og jeg glæder mig meget til at komme rigtigt i gang, og falde til!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The classy Earrings