DIY - Lampe

MY BEAUTY

beauty

Sponsorerede produkter// 1. Intensiv natcreme med caviar Natura Siberica 2. Glattejern platinum GHD 3. Vegansk Neglelak Nailberry 4. Økologisk mineral blush MIILD  5. Økologisk BB Cream COOLA 6. Økologisk Tan COOLA

Jeg må indrømme at jeg inden for de sidste par år, er blevet meget opmærksom på at mine beauty produkter skal være gode for min hud! Hvilket betyder at man ret hurtigt går efterhvad der er økologisk eller vegansk! Det er langt fra alle produkter der har været gode, men nu har jeg efterhånden fundet frem til en base, som jeg er super glad for! Her bør især fremhæves Nat cremen fra Natura Siberica, som er mega let og luftig, og samtid dufter fantatisk! & yderliger er selvbruneren fra COOLA også et must! Især i de mørke og grå vinter måneder vi nu har her i danmark!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Lampe