Luksuriøs Lørdag

sisley-2sisley-3 sisley-4 sisley//Sponsoreret behandling af Sisleyillum 

Jeg var så heldig, at starte min dag ud med en lækker ansigtsbehandling i går! Som virkelig er anbefalelsesværdigt! Jeg har rigtig meget at se til, i øjeblikket, med arbejde, studie, bloggen og hvad der ellers også måtte være! Så det var bare så dejligt at kunne læne sig tilbage og slappe af i en time!

Ud over en super behagelige behandling med massage og ansigtsmaske, fik jeg også en super fin gennemgang af hvilken hudtype jeg havde.. hvilket nogle gange kan være meget forvirrende og svært at regne ud.. Men i forbindelse med det, kunne jeg så få en mere dybdegående gennemgang af hvilke produkter min hud havde brug for, og hvad der kunne hjælpe mig til at få en flot hud!

Behandlingen koster 850 kr. men lige for øjeblikket kører de i Sisley et tilbud hvor behandlingen er gratis, hvis du køber to hudplejeprodukter! MEGA smart, hvis du allerede er fan af Sisley, eller bare gerne vil forkæles lidt ekstra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Fluffy Top